Érase una vez un nido

Avui us porto un nou llibre de BOOLINO! Endavant… llegiu més!

“Érase una vez un nido habla de una patita que no nada, ni come como sus hermanos. Papá Pato está preocupado, pero Mamá Pata sabe que todos los patitos son diferentes y que la patita ya crecerá… a su tiempo.”

Autors: Jonathan Emmett (texto) i Rebecca Harry (ilustraciones)

Editorial Juventud

És un conte molt dolç, on es parla de les diferències entre tots i cada un de nosaltres. Tot necessita el seu temps, qui més qui menys, i això no té perquè ser una preocupació. La petita aprendrà al seu ritme, com ha de ser. L’important és el procés…

Si en voleu veure la fitxa o comparar-lo: Érase una vez un nido

érase una vez un nido (1)

érase una vez un nido (2)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *