Una mica de mi…

“Sóc l’Aina, de Barcelona, del barri del Guinardó. El temps passa… he passat la trentena, però als 25 començava a treballar en aquest projecte.

Fa temps que vaig començar a intentar desenvolupar la meva creativitat. Buscant solució a un estat estrany en el que em trobava: em sentia quieta, feia temps que no aprenia res de nou, necessitava moviment, novetat, experiència, emoció, inquietud, i… patapam! Aquí em teniu, i només una cosa us puc assegurar… tot (absolutament tot) el que trobareu en aquesta pàgina està fet des del cor. Amb amor i per amor. Així de simple.”

Si la creativitat és la capacitat de la nostra ment que ens permet associar idees de diferent manera, inventar i buscar noves solucions als problemes als que ens afrontem… què és buscar diferents maneres de fer un peix?

Què és buscar diferents maneres de fer un bolet?

Neu, hivern, flors, muntanyes, arbres, vent, pluja, … ?

Què és pensar en quins materials podem utilitzar?

Quins pots reciclar, o quines eines agafar?

Què és pensar en quins colors triarem, o quines alternatives hi ha a la pintura, a les ceres, al paper, als llàpis, als gomets, …?

Què és pensar en la manera o maneres, en  les que ho podem fer?

La creativitat es pot cuidar, es pot treballar, es pot fer créixer… fem-ho! Hi ha moltes maneres i entre tot el que podem fer, es troba això mateix: les manualitats plàstiques i les activitats que realitzem amb els infants. Donar pas a la nostra imaginació, buscar i trobar alternatives, pensar en diferents respostes, representar una mateixa cosa de diferents maneres, plasmar idees, pensaments, emocions, sentiments.

La meva pàgina pretén ser una font d’inspiració on trobar moltes idees, però… també és cert que vull que a partir de les idees que hi trobeu, podeu buscar les vostres de pròpies.

 

                                                                                                                      Aina Cabau Vallverdú

Si t’agrada la pàgina “Manualitats Infantils”, en treus idees i trobes que és un bon recurs, si ho vols em pots ajudar a tirar-la més endavant amb una donació (ho trobareu aquí mateix, a la columna de la dreta)