Els fils invisibles

Us presento un altre llibre de BOOLINO, avui “Els fils invisibles”… us podeu imaginar de què tracta?

Les autores són la Maite Torrents i la Martina Portalés.

L’editorial Tramuntana.

“En aquest llibre parlem dels fils invisibles, d’aquells fils que no es veuen però que hi són: els que ens connecten amb les persones que estimem, amb qui compartim bones estones, i juguem, riem, aprenem… Descobreix-ne la màgia a les pàgines d’aquest llibre.”

Crec que és un llibre magnífic, que parla de coses importants, de gestió emocional, de descobriment personal, de l’amor. Tot en forma de vers i de rimes senzilles. Parla de les relacions amb les persones properes, dels fils invisibles que ens uneixen malgrat les etapes que es poden passar. Un exemple:

“Amb els meus germans,

sempre que juguem:

ens acostem,

ens allunyem,

ens amaguem,

ens retrobem,

ens abracem,

ens enredem,

però els fils invisibles

mai no trenquem.”

Si voleu consultar-ne la fitxa o comprar-lo: Els fils invisibles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *