Poemas para todo el año

Fa uns dies em va arribar un nou llibre de BOOLINO ! I per variar… m’ha agradat molt!

Aquest està escrit per la Carme Gil i avança per tot el calendari amb versos i poemes musicals i divertits, cosa que fa fàcil que els nens i nenes els puguin memoritzar i juguin amb ells! A més, amb el llibre, hi ha un CD.

La escritora Carmen Gil recorre el calendario con sus versos chispeantes y musicales, que niños y niñas memorizarán enseguida, como en un juego.

Cuatro poemas por mes para celebrar días tan significativos como los de la Alfabetización, el de la Mujer o el de la Solidaridad

El Jardín de los Álbumes es una colección de libros de gran formato, con bellas ilustraciones y cuidados textos que ofrecen la posibilidad de hacer una lectura en voz alta para el disfrute de los más pequeños.

Poemas para todo el año (2)

Personalment, he trobat aquest llibre molt útil. Tracta molts temes, des de les estacions de l’any, fins als avis i àvies, la por, la lectura, el mar, la piscina, Sant Joan, etc. Molts i tots ben divertits i “enganxosos”, nens/es i pares/mares junts ho poden passar molt bé llegint-lo!

Aquí teniu el llibre: Poemas para todo el año

Poemas para todo el año (3)

Poemas para todo el año (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *