Roba d’hivern (vestim i desvestim!)

Hem fet una activitat molt xula per a treballar les parts del cos i la roba d’hivern. Ells mateixos enganxen i treuen les peces de roba al seu lloc, els encanta! L’activitat està dirigida a nens i nenes d’entre un any i mig i tres anys.

Material:

– Dibuix d’un nen o nena sense roba (nosaltres hem fet un nen amb calçotets) de mida gran
– Cartolines
– Rotulador negre
– Tisores
– Velcro
– Paper de forrar

Comencem!

Fem un dibuix ben gran (o el podem buscar per internet i ampliar-lo) d’un nen o d’una nena (o tots dos) despullats. Un cop acabat, el plastifiquem.

A les cartolines de colors hi dibuixem peces de roba típiques d’aquesta estació, l’hivern. Jo he fet una bufanda, uns guants, un jersei, una samarreta, uns pantalons, uns mitjons i un gorro. Un cop fet, ho plastifiquem.

Posem trossets de velcro a la roba i al nen/a dibuixat, i som-hi, ja el podem vestir!

One thought to “Roba d’hivern (vestim i desvestim!)”

  1. Fantàstic i molt divertit! Nosaltres a casa alguna vegada hem vestit el nostre nino gegant de cartró amb roba de veritat però els costa molt. Fent roba de paper és més senzill i s'ho deuen passar millor quan són tant petits. Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *