Ou de Pasqua II

Una caixa de cartró dóna per molt… L’altre dia en tenia una i vaig pensar en com podria fer alguna cosa relacionada amb la Pasqua. Va ser entretingut, i com sempre, hi ha mil maneres de modificar o adaptar depenent de les edats a qui va dirigida l’activitat.Material:

– Cartró
– Tisores
– Pintures de colors
– Gomets
– Pinzells
– Permanent negre
– Vernís

Vaig decorar alguns dels ous jo i ells els van pintar, és a dir, jo en vaig fer les línies i les rodones d’alguns. Els més petits/es poden pintar amb les mans si ho prefereixen. I de fet, no cal fer el dibuix amb permanent ja que, depèn de com, no té cap sentit. En el cas de les rodones, allà estaven. I els vaig donar gomets. Si els volen enganxar allà genial, i si no, també.

No parlo més i… comencem!

Agafem el cartó i retallem un tros en forma d’ou (el que serà la “base” o part de baix, ho podem fer una mica recte per tal que s’aguanti bé en el suport) i un altre tros quadrat per fer de suport (amb un tall al mig per posar-hi l’ou).

A pintar!
 
Ara, paciència… s’ha d’assecar!

Un cop sec només quedarà vernissar-ho i llestos!

2 thoughts to “Ou de Pasqua II”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *