Funda per les tisores

Una manualitat dirigida a nens i nenes que ja utilitzin les tisores. O també per els petits, però amb la supervisió i l’ajuda de l’adult!

Material:

– Cartró (d’alguna caixa que aneu a llençar!)
– Cartolina (una mica més gruixut que un paper, també ho podeu trobar per casa, abans de llençar-ho)
– Llapis
– Tisores
– Pintures de colors
– Grapadora

Abans de tirar les escombraries, he anat a mirar què podia aprofitar. He agafat una cara d’aquesta caixa de cartró que veieu i un tros d’una portada de revista que era semblant a una cartolina.
Anem per passos:
Agafem les tisores a les quals li farem la funda. Girem el tros de cartró (que quedi per la part marró de darrere) i hi posem les tisores a damunt per, amb un llapis, resseguir-les (però no arran) i que quedi la seva forma marcada. El que sí és important, és marcar on aniran els ulls que han de coincidir amb els forats per on les agafem:
Agafem les pintues i pintem els ulls (que coincideixen amb les rodones del mànec de les tisores):
Mentre deixem que els ulls s’assequin, ens centrem amb l’altra part. Agafem la cartolina (o el material semblant) que haguem trobat. Posem la part que ja hem fet al damunt i resseguim més o menys la meitat de la figura, fins per sota dels ulls:
Ho retallem:
Ho pintem com més ens agradi:
Deixem una estona perquè s’assequi i ja estem a la recta final… Ho posem al damunt de l’altra part, posem alguna grapa pels costats perquè quedi ben fixat i… ja hi posem guardar les nostres tisores preferides!

2 thoughts to “Funda per les tisores”

  1. Hola!!! akabo de descubrir el teu blog!! i m'agrada molt el que fas, les teves idees!! jo soc futura mestre d'infantil, de fet aquest setembre començo pràctiques en una escola bressol!! aixi que el teu blog pot ser molt i molt útil!! ja tens una seguidora més!!

    Per cert, jo també tinc un blog, de manualitats i cosetes vàries, tot i no estar tant enfocat a petits!! però també et pot fer servir d'inspiració! si et vols passar, ja ho saps!!

    una abraçada!!

    Marieta

    lamaryeta.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *