Traç vertical

Us explico una activitat que hem fet per treballar el traç vertical a través de les textures:

Només tinc una foto, així que hauré d’escriure una mica més del que acostumo.Primer de tot els hem donat les teles de textures diferents que tenim a la classe. Han jugat una estona amb elles i després les hem recollit. S’han assegut al terra davant meu mentre jo els explicava el que anava fent. El resultat és aquest:

He agafat un tros de paper d’embalar i unes cartulines rectangulars dels colors que hem treballat i dels que treballarem per fer-ho més visual per ells.
A la primera cartolina hi he posat un tros de cartró ondulat, a la segona un tros de roba molt suau amb pèl, la tercera és cartró d’un rotllo de paper de vàter i la última un tros de roba molt llis i suau, sense pèl.
Si us hi fixeu ho he retallat tot en forma rectangular i prim, és a dir, allargat. Perquè l’objectiu d’aquesta activitat és que ho ressegueixin amb el dit, que el passin, de dalt a baix, i experimentin i notin les diferents textures.
Ho hem penjat a la paret, i un per un han passat i ho han fet. Després ells solets hi anaven i ho feien, els ha agradat molt. I allà s’ha quedat, penjat a la seva alçada (a veure quan dura!) per quan vulguin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *