Ampolla sensorial

Tenen un any.

I estic veient que els agraden molt beure aigua amb gots amb nanses, els agrada fer-ho sols. Sacsejar-los i que en caiguin gotes (o més que unes simples gotes!). Així que vaig fer un primer intent d’ampolla sensorial per veure si hi estaven interessades.

I resulta que sí, quan em vaig posar amb el material per a fer-ne una van venir a veure-ho de ben a prop, somreien i miraven molt atents, cosa difícil d’aconseguir en nens i nenes que el seu màxim interès ara mateix és poder moure’s lliurement i practicar el caminar per tot arreu, sense parar!

Van mirar com posava l’aigua dins l’ampolla de plàstic, van mirar com hi posava unes gotes de colorant vermell, i un cop la van tenir, la van utilitzar per: agafar-la, xupar-la, tirar-la, fer-la rodolar i veure el moviment de l’aigua a dins:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *