De la percussió a… LA BATERIA!

Avui us porto un nou llibre que m’ha arribat de Boolino: “De la percussió a… La Bateria!“, aquest cop per a nens i nenes més grans (en el cas que el llegeixin), però jo diria que pot ser per a tots els públics, ja que la música no té edat i d’això tracta aquest conte.

És el cinquè llibre de una sèrie dedicada als instruments musicals, de Bellaterra Música edicions, i que pretén, de forma didàctica, presentar i donar a conèixer la bateria i altres instruments de percussió en diferents estils i tradicions musicals.

El conte tracta d’un nen que aconsegueix crear, juntament amb els seus amics i amigues, un nou instrument. I no diré més, que hem de deixar lloc a la intriga! Les il·lustracions són de Subi i els autors Eladio Reinón i Dani Coma.

Ve amb un CD que inclou el conte explicat per la Clara del Ruste i seguidament, un ventall de músiques representatives on els intruments de percussió són els protagonistes. Aquestes músiques estan grabades i tocades per músics consagrats  i són cançons que són clàssics de cada gènere que formen part de la cultura popular. Ha estat un plaer poder-les escoltar a casa, sonen increiblement bé! Es nota que hi ha professionalitat i amor per la música.

Per acabar a la última pàgina ens trobem una fitxa tècnica sobre la bateria, per saber quins són els seus elements bàsics.

Personalment m’ha agradat molt aquest llibre, et dóna alternatives: pots explicar-lo tu, pots posar el CD i escoltar el conte, i si alguna de les cançons que surten durant el conte la vols escoltar, allà està, a les següents pistes. M’he posat el CD uns quants matins per gaudir-lo, senzillament perquè és música per les orelles, mai millor dit. És un conte molt imaginatiu, optimista i que parla de grans valors com l’amistat. Un grup de nens i nenes buscant la manera d’aconseguir, conjuntament, el seu objectiu. Les il·lustracions són molt boniques també. Us convido a que li doneu un cop d’ull!

Aquí en teniu la fitxa per si en voleu més informació o comprar: De la percussió a… La Bateria!

 

One thought to “De la percussió a… LA BATERIA!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *