Textures

Aquesta és una manualitat que requereix molta… imaginació! Quantes textures coneixem? Moltes, veritat? Jo vaig decidir buscar les textures de la pasta, de les llegums, de l’arròs, llana, de diferents materials… cadascú que trïi les seves. Surten coses originals… com la que ara veureu!

Material:

  • Cartró
  • Diferents materials (tu tries!)
  • Cola blanca

Agafem el cartró i l’omplim de cola blanca, i hi posem els materials que haguem triat… nosaltres vam utilitzar el que podeu veure a continuació. Ho omplim tot i podem fer un joc: tanquem els ulls i endevinem el que estem tocant? Expliquem què sentim quan ho toquem? Quina textura té? Us animo a que en feu un cadascú i després us els intercanvieu per a descobrir noves textures amb els ulls tancats!

Fotos del procés (no en tinc cap del resultat final). Però recordem que… a vegades no cal un resultat final, en si, el procés, és preciós!

textures

textures (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *