Fang

Avui hem deixat volar la imaginació amb el fang… què n’haurà sortit? Pares, mares, avis i àvies han treballat conjuntament amb els seus nens i nenes per fer una figura xulissima amb una espelma i altres cosetes ben curioses i originals!

Material:

  • Fang
  • Espelmes
  • Arròs, llenties, fideus

fang (5)

Per posar l’espelma, només cal que el que fem amb el fang sigui una mica gruixut… i tingui suficient espai per clavar-la. La resta… ben lliure! Podeu (o no) decorar amb el que us he proposat (arròs, llenties, fideus) i el proper dia ho pintarem!

Toqueu, empastifeu, xafeu, caragoleu, foradeu, amasseu, …

fang (1)

fang (3)

fang (6)

Adults i infants han passat una estona ben bonica junts, i això és el més important!

fang (4)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *