COLORES

Nova ressenya d’un llibre de BOOLINO !

Avui us presento “Colores”, un llibre de John J. Reiss. Aquest autor, va volcar tot el seu geni artístic en una sèrie de llibres dirigits al públic infantil i a partir de la dècada del 1970 es van convertir en una referència per a moltes generacions de nens i de nenes.

Aquí la fitxa del llibre, doneu-li un cop d’ull, i si us agrada ja sabeu… demaneu que us l’enviïn a casa!

Fitxa: COLORES

Colores convierte lo cotidiano en un auténtico espectáculo visual: una maravillosa explosión cromática donde los objetos mundanos, los animales, los vegetales, las flores… (todo lo que configura el mundo que nos rodea, al fin y al cabo) son los protagonistas. Todos ellos acompañados por sus respectivos nombres en español e inglés.”

Personalment, després d’haver-lo mirat vàries vegades, he trobat que és un llibre molt cridaner, els colors prenen una importància molt gran en aquest viatge, i les il·lustracions són més que boniques. Us el recomano!

Colores (3)

Colores (1)           Colores (2)

One thought to “COLORES”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *