Bona Pasqua!

Bé, per fi arriben les vacances!!

Aquesta manualitat l’he fet amb nens i nenes de 2 anys. Una postal per endur-se a casa i desitjar una bona Pasqua a la família.

Material:

– Cuter
– Cartolina
– Esponja
– Pintura
– Blutack

Comencem?

Agafem la cartolina i retallem (amb el cuter) les lletres que volem. Jo he escrit (“Bona Pasqua”):

Posem aquesta cartolina al damunt d’una altra (jo l’he escollit de color blanc, però cadascú al seu gust!), amb el blutack l’enganxem una mica. El nen/a agafa l’esponja, ja suca a la pintura (l’hem d’escórrer una mica!) i poc a poc i anant amb compte va apretant-la contra cada lletra:

Deixem que s’assequi una mica, després traiem la plantilla que hem fet, i veurem com han quedat les lletres plasmades a la cartolina de sota. Jo, després, ho he retallat i ho he enganxat a una altra i l’he doblegat per la meitat de manera que així s’aguanta!

… doncs això: BONA PASQUA!

4 thoughts to “Bona Pasqua!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *